Pro rychlé vyhledání:

(ZADEJ JEDNO SLOVO)


  • Winnwell
    2023-08-29 12:00:17
    hokejová výstroj a výzbroj
  • ADIDAS
    2008-08-09 08:31:48
    Základní informace, případně novinky o značce Adidas.
  • PELTONEN
    2008-08-09 08:31:40
    Promo videa, technologie, materiály
  • OPUS
    2008-08-05 16:19:16
    Zde naleznete veškeré informace o značce OPUS, velikostní tabulku apod.
  • TECNICA
    2008-07-10 00:00:00
    převodní tabulka a jiné info o značce a výrobcích
  • AXON
    2008-07-02 00:00:00
    Materiály, základní informace
  • NORDICA
    2008-07-01 00:00:00
    převodní tabulka a jiné informace o značce a výrobcích
  • ELAN
    2008-06-11 00:00:00
    Materiály, technologie, novinky
  • HIKO
    2008-06-01 17:01:54
    Značka HIKO patří k významným domácím výrobcům vodáckého vybavení.
  • Laminex TNP
    2008-05-31 13:11:21
    Aktuální přehled výrobků, nejnovějších technologiích a podrobnosti o firmě LAMINEX TNP, v několika jazycích.
  • GALA
    2008-05-26 10:32:36
    Info o značce a technologiích, katalog apod.
  • SH+
    2008-05-14 09:22:27
    Informace o značce, technologie, katalog apod.
  • SALOMON
    2008-05-01 00:00:00
    Materiály, technologie
  • POLEDNIK
    2008-04-20 14:09:58
    Popis materiálů a technologií
  • REGATTA
    2008-04-08 15:18:49
    Zde naleznete důležití informace o anglické značce Regatta, především velikostní tabulku.
  • MANGO
    2008-03-24 09:23:15
    Základní info o technologiích zn. Mango
  • DAINESE
    2008-03-17 16:14:36
    veškerý sportovní textil a ochrana těla
  • MIZUNO
    2008-01-02 00:00:00
    Informace o technologiích, materiálech, velikostní tabulka apod.
  • DARE 2B
    2005-08-16 16:38:52
    Základní informace o výrobcích značky Dare 2B.
Zpět

Royal Jerky Sweet Chilli, 50 g, 167317

Royal Jerky Sweet Chilli, 50 g, 167317
Kód zboží:31036
Značka:Royal Jerky
Kategorie:Sušené maso
Název:Sweet Chilli, 50 g, 167317
Stručný popis:Sušené hovězí maso Royal Jerky. Podrobněji viz níže.
Určeno pro:kohokoliv
Doporučená cena:105,-
Naše cena:Kč 95,-

Vyberte variantu:
 
Doba dodání: ihned

Popis:

Sušené maso Royal Jerky, sušené hovězí maso
Sweet Chilli, 50 g

Sušené maso Royal Jerky - popis: Sušené hovězí maso Royal Jerky je zdravý a chutný masový snack, který uvítáte převážně na cestách nebo při sportování, ale i při každodenním stresu dnešního života. Každé balení pochoutky Royal Jerky je plné hodnotných bílkovin, dokáže vám tak rychle doplnit energii a potřebnou výživu. Výrobce Royal Jerky vybírá pro své zákazníky jen to nejkvalitnější libové maso výhradně českého původu. Navíc jsou produkty bez lepku i bez jakékoli chemie. Díky technologii DryMeat se jemně nasolené plátky masa silné 4 mm suší po dobu několika hodin a poté se ručně krájí na menší kusy. Maso je zabaleno v praktickém sáčku s absorbérem kyslíku, trvanlivost sušeného masa je proto 9 měsíců.

Klíčové vlastnosti sušeného masa Royal Jerky
• Zdravá, chutná a výživná svačina pro milovníky hovězího masa
• Rychlé doplnění energie a potřebné výživy
• Ručně vyráběno z libového hovězího masa českého původu
• Sušené maso Royal Jerky je plné důležitých bílkovin
• Veškeré živiny syrového masa jsou zachovány
• 100 g sušeného masa Royal Jerky odpovídá 320 g kvalitního libového masa
• Neobsahuje lepek, glutamáty, konzervanty, barviva ani jinou chemii
• Prakticky baleno, nekazí se a nepotřebuje být v chladu
• Ideální pro turisty, vodáky, sportovce či manažery

Složení:
Sušené hovězí maso 98% (na 100 g výrobku je použito 320 g syrového masa), sojová om., worchesterová om. (přírodní omáčky bez chemie), pepř, česnek, kmín, paprika sladká, majoránka, pepř celý
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota - 1340 kJ / 320 kcal
Tuky - 7,4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny - 3,4 g
Sacharidy – 9,8 g
Z toho cukry – 5,8 g
Bílkoviny – 54,7 g
Sůl - 4,16 g

Upozornění pro spotřebitele:
Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte při teplotě od 5 °C do 30 °C.
Balení obsahuje absorbér kyslíku (není určený ke konzumaci).

Související sortiment naleznete v kategorii FITNESS TEXTIL


Zásady ochrany osobních údajů, odkazy, © Ensis 2008-24